Tehnički opis stanova

Izolacija
Stanovi so prema van obloženi toplinskom izolacijom od 10 cm, vanjska stolarija je izvedena od PVC-a, stakla su dvoslojna, IZO.

Grijanje i hlađenje
Grijanje je pomoću radijatora (plinsko kondezacijsko etažno), hlađenje preko klima jedinice. Kupaonica se grije radijatorskom lojtricom.

Sanitarna oprema
Sanitarna oprema u kupaonica sadržava kadu (zavisi od stana), slavinu za kadu sa tuš setom, umivaonik sa slavinom, bide (zavisi od stana), školjku s ugradbenim vodokotlićem.

Zasebna brojila
Svaki stan ima zasebna brojila za mjerenje potrošnje el. energije, vode i plina.

Vrata
Ulazna vrata u stan su protuprovalna s dodatnom zvučnom izolacijom i brtvama koje smanjuju zrakopropustnost vrata.

Unutarnja stolarija
Unutarnja stolarija je bijela, puna, glatka vrata lakirana PU lakom s dovratnikom od MDF-a lakirano u bijeloj boji. Podovi u stanovima obloženi su sa parketom. Zidovi i podovi kuhinja, kupaonica i wc-a obloženi su kvalitetnim keramičkim pločicama, a balkoni protukliznim keramičkim pločicama 1. klase. Stepenica su obložene mramorom.

Priključaki
Svaki stan ima predpripremljenu instalaciju za TV, telefon i internet.

Visina stana
Svijetla visina stana je 270 cm.

Dodatni prostori
U površinu stambenog prostora ulaze još terase, nenatkrivene terase, spremišta ispod stubama, spremišta uz podrum, garažna i vanjska parkirna mjesta.

Po prethodnom dogovoru možete pregledati stanove te dobiti dodatne informacije. Kontaktirajte nas na brojeve telefona +385 1 4828 828, Spiller Farmer d.o.o., www.spillerfarmer.hr ili pošaljite email na info@16meridijan.hr ili info@spillerfarmer.hr

SHIFT + A